Welkom bij Beursbenodigdheden.nl

 

Beursbenodigdheden.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het leveren van een breed assortiment producten en diensten voor beurzen, tentoonstellingen, congressen en andere evenementen. Ons doel is om het voor bedrijven en organisaties van elke omvang gemakkelijk en betaalbaar te maken om professionele, boeiende en gedenkwaardige exposities te creëren waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Bij Beursbenodigdheden.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder beursstands, displaypanelen, promotiemateriaal, meubilair en nog veel meer. We bieden ook een scala aan diensten, waaronder ontwerp en drukwerk, logistiek, installatie en demontage en projectmanagement.

Met onze uitgebreide ervaring in de branche begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van het exposeren op evenementen van alle soorten en maten. Ons team van experts staat altijd klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste producten en diensten om aan hun specifieke behoeften, budgetten en tijdlijnen te voldoen.

We zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit, betaalbaarheid en klanttevredenheid. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om duurzaam, gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk te zijn. We bieden ook concurrerende prijzen, snelle doorlooptijden en uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten een positieve en stressvrije ervaring hebben.

Bedankt voor het overwegen van Beursbenodigdheden.nl voor uw evenementbehoeften. Wij helpen u graag om er een geslaagd en onvergetelijk evenement van te maken!

Heb je een product niet kunnen vinden, of wil je net een ander specificatie? Neem dan contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

 

 

Spoedleveringen

Beursbenodigdheden.nl is gespecialiseerd in spoedleveringen. Uw digitaal gedrukte/geprinte order dezelfde dag ophalen? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden die wij te bieden hebben. De spoedorders kunnen dezelfde dag worden opgehaald op onze productlocatie in Amsterdam-Zuidoost. Wij hebben diverse producten die hieronder vallen zoals: Visitekaartjes, flyers, folders, posters en zelfs brochures in beperkte oplage. 

Neem contact op
Drukkerij Peters Amsterdam BV

Drukkerij Peters Amsterdam B.V. is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar bestaat. We hebben de technieken offsetdruk, digitaal drukken/printen en grootformaat printing in eigen huis. U kunt ook bij ons terecht voor de opmaak/ontwerp van uw druk en of printwerk. Full-fillment doen we ook graag. We zijn een klein familiebedrijf en kunnen zeer snel schakelen, omdat we dicht op de productie zitten en de lijnen kort zijn. 

Ons doel is het ontzorgen van onze klanten en ze te voorzien van hun dagelijkse communicatiebehoeften. Op wat voor manier dan ook.
 
Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden veel gratis diensten. Denk aan het gratis opslaan van uw drukwerk. Maar ook het meedenken in oplossingen om uw drukwerk zo goed en efficiënt mogelijk te produceren.

Ontdek alle mogelijkheden