Vloerstickers: daar kun je niet omheen

Creëer een hoge attentiewaarde voor jouw klant met vloerstickers. De printfolie is geschikt voor vlakke toepassingen die extra aandacht verdienen. Bestel snel de slijtvaste Vloerstickers met antislip in elke gewenste vorm.

Een veelzijdige plakker

Een vloersticker is ideaal als point of sale materiaal in winkels en veelgebruikt als de bewegwijzering op een beurs. In bedrijfshallen is de vloersticker bijvoorbeeld geschikt als waarschuwing voor heftrucks of om een looppad aan te geven. Een andere mogelijkheid is de inzet van een vloersticker als antislip op een trap of een tafel. Uiteraard is het ook mogelijk om een vloer volledig aan te kleden met onze vloerstickers. Is de vloersticker niet meer nodig? Dan verwijder je hem gemakkelijk weer.

Een ideale combinatie met laminaat

Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers. Voor tijdelijke indoor vloerstickers is de Easy DOT-folie of Orajet® 3162 erg geschikt. Wil je stickers van een hogere kwaliteit, kies dan voor Orajet® 3651 of folies uit de 3M™-lijn. Deze vloerstickers zijn door middel van een laminaat beschermd tegen vocht en vuil. Heb je een outdoor vloersticker nodig? Kies dan de 3M Ij3662-10 in combinatie met een laminaat.

Tips bij het plakken

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 °C is. Bij te warme temperaturen vormt zich een gomachtige lijmlaag en als het te koud is, ontstaat er een brokkelige lijmlaag. Plak de folies voor een optimaal resultaat op een vlakke, droge en vetvrije ondergrond, zodat de lijmlaag goedoptimaal z’n werk kan doen.

Moment a.u.b. Message