Onze organisatie, Printing Power en Beursbenodigdheden.nl, is ontstaan vanuit de wens van klanten in de grafische sector om snel en gemakkelijk prijzen van grafische producten te kunnen raadplegen via een webshop. Patrick Peters, eigenaar en oprichter van ons bedrijf, heeft jarenlange ervaring in deze branche en is tevens eigenaar van Drukkerij Peters Amsterdam BV.

Ons productaanbod groeit voortdurend en omvat meer dan alleen standaard drukwerk zoals briefpapier, flyers, folders, posters en roll-ups. We bieden ook een breed scala aan bedrukte enveloppen, relatiegeschenken, plaatmateriaal, stickers en signproducten. Bekijk onze website en ontdek ons volledige aanbod. Mocht u niet vinden wat u zoekt, of heeft u speciale vereisten voor uw product, vraag dan een offerte aan en wij bieden u graag een oplossing op maat voor uw communicatiebehoeften.

Ons specialisme ligt ook in de productie van etiketten op rol. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op factuur achteraf te betalen, wat ideaal is voor bedrijven die niet in staat zijn om vooraf te betalen. Ons uitgebreide assortiment in onze webshop heeft ons inmiddels gepositioneerd als één van de leidende spelers in deze branche.

 

Drukkerij Peters Amsterdam BV

Drukkerij Peters Amsterdam BV - Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in offsetdruk, digitaal drukken/printen en grootformaat printing. Wij verzorgen ook de opmaak/ontwerp van uw drukwerk en bieden full-fillment. Onze korte lijnen zorgen voor snel schakelen en ontzorgen van onze klanten in hun dagelijkse communicatiebehoeften. Service en gratis diensten zoals opslag van uw drukwerk en meedenken in oplossingen voor efficiënte productie zijn bij ons vanzelfsprekend. Neem contact op en ervaar onze persoonlijke aanpak.

Sinds kort ook producent voor stickers op de rol

 

Beursbenodighdheden.nl is een handelsnaam van Drukkerij Peters Amsterdam BV