Reclame op je auto met Carwrap folie; de perfecte blikvanger!

Met Carwrap folie voorzie je een wagenpark van een volledig redesign en is er niets meer van de oorspronkelijke ondergrond terug te zien. Dit is een fantastische manier om bijvoorbeeld een huisstijl door te voeren in een wagenpark of op een unieke wijze de campagneboodschap te communiceren. Reclame op je auto, bus, motor of scooter? Met Carwrap folie maak je hiervan echte blikvangers! Wil je slechts een deel van een voertuig voorzien van reclame.

Hoogwaardige Carwrap folies van Avery én 3M™

Met drie typen hoogwaardige Carwrap folies heb je de keuze uit een compleet assortiment. Naast 3M™ 480 Mc hebben we Avery MPI™ 1104 en Avery MPI™ 1105 folies. Een opmerkelijk verschil tussen de auto wrap folies van 3M™ en van Avery is de prijs per vierkante meter. Hier staat tegenover dat 3M™ een garantie biedt van zeven jaar op het materiaal. Avery geeft op de 1104 folie een garantie van vijf jaar en op de 1105 folie een garantie van zes jaar. Ondanks de verschillen in garantie en prijs, hebben de folies allemaal een rekbaarheid tot 150%.

Als duurzaamheid belangrijk is

Een ander punt waar 3M™ zich in onderscheidt is duurzaamheid. Vind jij of jouw klant dit belangrijk? Dan is het goed om te weten dat 3M™ 480 Mc volledig PVC-vrij in tegenstelling tot de folies van Avery is. Dit maakt het een milieuvriendelijker product.

Makkelijker plakken

Welke soort je ook kiest, de Carwrap folie is gemakkelijk te monteren. 3M™ biedt hiervoor folie met een Comply lijmlaag. Avery noemt het op haar beurt de Easy Apply™ technologie, met geïntegreerde luchtverwijderingscapaciteit. Daarnaast profiteer je bij Avery MPI™ 1105 folie en de 3M™ 480 Mc nog van de technologie die het mogelijk maakt om de folie te verschuiven of verplaatsen voor een exacte uitlijning. Bij Avery heet dit ‘Repositionable’, bij 3M™ ‘Controltac’.

Het carwrappen uitbesteden aan professionals.  Dat kan ook, wij kunnen ook evnetueel op locatie monteren.

Moment a.u.b. Message