Home

Materialen:
Onze desinfectiestandaards voor op de vloer zijn gemaakt van duurzaam alubond. Dit is een aluminium composietplaat. Dit materiaal is licht, sterk en gaat jaren mee. Bovendien heeft het een sjieke uitstraling, is het waterdicht en eenvoudig schoon te maken.

Dispenser:
De vloer desinfectiezuilen worden compleet geleverd inclusief een automatische dispenser. De dispenser werkt middels een infrarood sensor en geeft steeds een kleine dosering af.
De dispenser wordt geleverd met 2 nozzles (opzetstukjes). Hierdoor is de dispenser geschikt voor zowel alcohol (spray) of gels en kunt u dus zelf kiezen. De dispenser heeft een tank van 1000ml (1 liter) en kunt u zelf steeds bijvullen. De dispenser werkt op 4 batterijen. Deze worden reeds meegeleverd. U kunt 'm dus direct gebruiken.

Communicatie:
Afhankelijk van het model leveren we de desinfectiepalen voor op de vloer standaard met een luxe plexiglas posterhouder in A4 of A5 formaat. Hierin kunt u zelf uw boodschap wisselen.

Bedrukken:
De hygiënische vloer desinfectiestandaards kunt u bestellen in het zwart of in het wit, Maar u kunt deze ook met uw eigen bedrukking krijgen. De desinfectiezuil wordt dan aan eenzijde volledig in full color bedrukt en afgewerkt middels een hoogglans UV lak. Hierdoor blijft uw desinfectiepaal jaren mooi.

Verpakking:
Onze desinfectiezuilen voor op de vloer worden standaard gemonteerd per stuk in een doos geleverd.

Garantie:
De (fabrieks)garantie op de automatische dispenser is 1 jaar. Bij een aantoonbaar technisch defect kan deze dispenser worden omgewisseld voor een andere.

Afmeting

  • Desinfectie station

  • Vloerzuil budget

  • Vloerzuil met tissuebox en prullenbak

  • Vloerzuil standaard

Materiaal

Optie

Optie

Prijzen en oplages